Κύθνος 29-6-17



Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ

Στο  όμορφο θεατράκι της Δρυοπίδας Κύθνου έδωσε προχθές 29 Ιουνίου 2017 την 63η παράστασή της η Ομάδα Καβάφης του Π.Σ. Άνω Σύρου στα πλαίσια των πανηγυρικών-εορταστικών εκδηλώσεων των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πολιούχων της Δρυοπίδας και ενθουσίασε το κοινό με το φημισμένο αφιέρωμά της στον Αλεξανδρινό ποιητή με τίτλο: ‘’Κ.Π. Καβάφης-απ’ έξω και τραγουδιστά’’.







  Μεταξύ των θεατών οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά   την παράσταση ήταν ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’,  οι ιερείς του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Έπαρχος Κέας-Κύθνου κ. Παναγιώτης Βιτάλης, ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κύθνου κ. Κώστας Φιλιππαίος, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η πολιτευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού.  







 Ο Έπαρχος Κύθνου καλωσόρισε προλογίζοντας την Ομάδα και στο τέλος ο Δήμαρχος τη συνεχάρη για την απόδοσή της και της πρόσφερε ένα πολύ όμορφο πήλινο αναμνηστικό με το χάρτη της μαγευτικής Κύθνου.
Την Ομάδα Καβάφης αποτελούσαν οι: Μπάμπης Κουλούρας, Νικολέττα Ρούσσου, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γαδ, Νίκος Απέργης, Ζαννής Μαραγκός, Αντώνης Μαραγκός, Νίκος Ρούσσος, Βαγγέλης Αραγιάννης, Ρεγγίνα Σοφού και Ελένη Μιχαλοπούλου.
Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κύθνου.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"